Frivillige hjælpere

Frivillige hjælpere søges

Plejecenter Strandmarkshave og Bofællesskabet Torndalshave søger frivillige hjælpere i enten dag- eller aftentimerne, alt efter hvad der passer dig bedst. Du kan læse mere om Torndalshave her.

Strandmarkshave har allerede frivillige hjælpere, som alle udfører et prisværdigt stykke arbejde, og er med til at give beboere og daghjemsgæster endnu mere indhold i hverdagen.

Da vi altid kan bruge flere hjælpende hænder, søger vi flere frivillige hjælpere, der har lyst til at give en hånd med, ikke alene i hverdagen, men også i forbindelse med udflugter og arrangementer.

Hjælpen i hverdagen kan eksempelvis være i forbindelse med måltider, højtlæsning, gåture, holde-i-hånd samt andet socialt samvær omkring en kop kaffe.

Hjælp til cykelture. Vi søger i øjeblikket også efter frivillige hjælpere, der har lyst til at cykle en tur ud i det grønne på vores Side By Side cykler.  

Hvis du har lyst til at høre om vores samarbejde med frivillige hjælpere, må du meget gerne kontakte plejecenterleder Kim Knudsen på telefon 29367360 eller mail kku@hvidovre.dk