Social- og sundhedsassistent i aftenvagt

Social- og sundhedsassistent i aftenvagt - ældreboligerne

Se lige her:

Strandmarkshave er et populært plejecenter, som er kendt for vores anerkendende tilgang og gode værdiarbejde, der betyder, at beboerne er i centrum, og medarbejderne er ansvarlige for at skabe betingelserne for, at beboerne kan få et meningsfuldt og værdigt liv. Plejecentret består af et daghjem, fire plejeafdelinger, køkken, administration og teknisk service. Vi søger en kollega til plejeafdelingen Ældreboligerne. Du kan læse mere om Strandmarkshave her: www.strandmarkshave.hvidovre.dk

Om os

Vores ønske er at give beboerne muligheden for at leve et meningsfuldt liv ved at arbejde helhedsorienteret og rehabiliterende samt sikre, at beboerne har indflydelse på egen hverdag. Vi sætter alle en ære i at skabe de bedste forudsætninger for, at beboerne trives i deres dagligdag ud fra deres individuelle behov. Afdelingen er fordelt på to etager med 12 beboere på hver etage, og medarbejderne er en blanding af erfarne og engagerede social-og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, en rengøringsassistent, en aktivitetsmedarbejder og en afdelingssygeplejerske. Vi sætter stor pris på humor, tillid og ærlighed samt fortsat at udvikle vores kompetencer, så vi kan blive ved med at skabe de bedst mulige omstændigheder for beboerne.

Om opgaven

Som social- og sundhedsassistent i aftenvagt er det vigtigt, at du er fleksibel, da dine arbejds- opgaver svinger mellem almene omsorgs- og pleje opgaver til opgaver, hvor du håndterer de udfordringer, der kan opstå om aftenen. Du får ansvaret sammen med 3 kollegaer for pleje, omsorg og aktivitet af 24 beboere fordelt på 2 etager. Du skal også dokumentere og kommunikere med samarbejdspartnere. Du vil selv have stor indflydelse på, hvad aftenerne skal indeholde af aktiviteter for og med beboerne. Dine samarbejdspartnere i afdelingen er erfarne social- og sundhedshjælpere, men der vil være social- og sundhedsassistenter i de andre afdelinger, som du kan sparre med. Derudover har vi et fantastisk godt samarbejde med Akutteam og hjemmeplejen, når der er behov for det.

Om dig

Vi har brug for dig, fordi du med din faglighed og omsorg kan skabe en indholdsrig og tilfredsstillende aften for både beboerne, de pårørende og dine kolleger og andre samarbejdspartnere. Vi forventer, at du har et hjerte for ældre mennesker og at du besidder en høj grad af empati og forstår med respekt for det enkelte menneske at tage udgangspunkt i de individuelle behov og varetage dem bedst muligt.

Du har faglig viden om geriatri, demens og har fokus på grundlæggende pleje og omsorg. Du er opsøgende og fokuseret på at skabe et højt fagligt niveau.

Du er indstillet på udfordringer, forandringer og er god til at samarbejde.

Du har lyst til at deltage i aktiviteter med beboerne.

Vi tilbyder

Stillingen er på 28 timer om ugen med arbejde hver 2. weekend. Du arbejder hver onsdag, torsdag samt fredag, lørdag og søndag i ulige uger. En aftenvagtsstilling på et veldrevet plejecenter fuld af gode historier og stærke værdier.

Faglig dialog, refleksion og udvikling.

Gode kollegaer, humor og samarbejde på tværs.

En fleksibel arbejdsplads med fokus på kvalitet, værdighed og respekt.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem KL og FOA social og sundhed. Grundlønnen er løntrin 22 med mulighed for yderligere løntrin alt efter anciennitet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder Kirsten Nielsen Fashoo, tlf. nr. 29 36 73 62 eller på mail ukf@hvidovre.dk. Og du kan se meget mere om os her.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er fredag den 22. oktober 2021 og der afholdes løbende samtaler.

Du bedes søge stillingen via dette link