Social- og sundhedsassistent i blandet dag- og aftenvagt

Bofællesskabet Torndalshave

Bofællesskabet Torndalshave søger social- og sundhedsassistent til blandet dagvagt/aftenvagt i barselsvikariat - 37 timer ugentligt.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Bofællesskabet Torndalshave er et hjem for 12 yngre beboere med demens, som bor i en etværelses bolig med direkte udgang til udearealer og opholdsstue og med fælles køkken og vaskeri. Vi er en afdeling under Strandmarkshave Plejecenter, og vi er en del af Center for Sundhed & Ældre i Hvidovre Kommune med i alt fire plejecentre, hjemmepleje, sygepleje, genoptræning, myndighed, døgnrehabilitering, sundhedscenter og Udvikling & Administration.

Vi er 16 kolleger fortrinsvis med en sundhedsfaglig baggrund, og de fleste af os har været her i mange år. Vi er meget bevidste om, at beboerne er vores arbejdsgiver, og vi arbejder derfor fleksibelt, så opgaverne passer til den enkelte beboers døgnrytme på en given dag.  

Vi har gode muligheder inden for kompetenceudvikling som for eksempel forflytning og lejring, demens, sundhedsfaglig dokumentation, sidemandsoplæring samt tværfaglig sparring og supervision.

Om dig

Du er uddannet social- og sundhedsassistent, har kendskab til demens og har lyst til at bruge din viden og erfaring til at være med til at skabe en tryg hverdag for vores beboere.

Er du blevet nysgerrig – det håber vi!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder Elsebeth Paustian på telefon 4186 6805 eller via e-mail eny@hvidovre.dk.

Du er også velkommen til at besøge os på Strandmarkshaves hjemmeside på www.strandmarkshave.hvidovre.dkDu kan se meget mere om os her

Ansættelsesforhold

Der er tale om et barselsvikariat frem til 31. marts 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til FOA’s overenskomst.

Ansøgningsfristen er onsdag den 27. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Du bedes søge stillingen via dette link