Mad og ernæring

Køkkenet på Strandmarkshave

Køkkenet på Strandmarkshave laver mad til husets beboere, daghjemsgæster, brugere af Værestedet samt til de hjemmeboende pensionister, der er visiteret til spisning her. Herudover laver vi mad til alle vores fester i huset, samt til den enkelte afdeling ved specielle ønsker.

Køkkenet tilbereder også specielkost. Det kan eksempelvis være mad til småt spisende beboere eller mad i forskellig konsistens. 

Køkkenet på Strandmarkshave lægger stor vægt på anvendelse af flest mulig friske råvarer, og vi forarbejder selv mest muligt fra bunden. Vi bestræber os på, at benytte så mange økologiske varer som muligt, og har indtil nu opnået Bronze i Det Økologisk Spisemærke.

Beboerne tilbydes 3 hovedmåltider og flere mellemmåltider. Den varme mad serveres om aftenen, og altid i forbindelse med en forret eller en dessert. Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på menuplanen. Personalet kommer derfor ud i afdelingerne for at høre, om der er specielle ønsker, og når du har fødselsdag, er det dig der bestemmer dagens menu.

Daghjemsgæster, brugere af Værestedet samt spisende pensionister får hver dag varm mad til frokost, og altid i forbindelse med en forret eller en dessert.

Du kan eventuelt se Fødevarestyrelsens Smiley rapport her

Spisende pensionister

Du har, som hjemmeboende pensionist i kommunen, mulighed for at indtage din varme mad på Strandmarkshave. Det kræver dog, at du er tilmeldt ordningen via køkkenet. Du skal være selvhjulpen og selv sørge for transport til og fra Strandmarkshave. Det er Hvidovre Kommune, der årligt fastsætter taksterne. Betalingen opkræves via PBS.                                                                                                                                      

Taksterne er pr. 01.01.2024:

  • Hovedret 61,00 kr.
  • Forret eller dessert 13,00 kr.

Hvis du vil høre mere om ordningen, kan du kontakte køkkenet på telefonnummer 2936 7355.